Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri

Perustuu henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 §.

Rekisterinpitäjä

Nimi: Impalo

Y-tunnus: 2474210-5

Toimiala: Verkkokauppa

Rekisterinpitäjän toimiala

Yhtiö harjoittaa elinkeinona verkkokauppa-alaa.

Tiivistelmä

Travelitterbox-verkkokauppa on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tietojesi käsittelyyn.

Tietosuojaselosteella informoimme asiakkaitamme heidän henkilötietojensa käsittelystä. Kukin asiakas on tietosuoja-asetuksessa määritetty rekisteröity.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen Travelitterbox-verkkokaupan palveluita.

Keräämämme tiedot voidaan jakaa käyttäjän antamiin, verkkopalveluiden käytöstä havannoituihin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin. Käytämme tietoja:

- Helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen

- Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen

- Tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen

- Asiakaspalvelun ja verkkokaupan kehittämiseen


Mitä tietoja minusta voidaan kerätä?

Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot

- Tunnistamistiedot, kuten nimi

- Yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero

- Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot

- Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot

- Ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot

- Toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite

- Tuotearvostelut

- Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedot

- Tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet

- Tunniste-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi Travelitterbox-verkkokaupan kautta.

Henkilötietoja käytetään

- Asiakkuuden ylläpitämiseen
- Tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin
- Travelitterbox-verkkokaupan toiminnan ja palveluiden kehittämiseen
- Asiakaskokemuksen parantamiseen
- Tilastollisiin tarkoituksiin
- Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
- Väärinkäytösten estämiseen
- Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen

Tietojasi säilytetään ja suojataan seuraavilla tavoilla.

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä.

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä mm. tiedon konsolidointi, minimointi, pseudonymisointi ja anonymisointi, jos se vain on mahdollista. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

Kuka käsittelee henkilötietojasi?

Asiakastietoihin on pääsy vain Impalon omilla työntekijöillä ja henkilökuntamme on koulutettu käyttämään tietoja turvallisesti ja eettisesti.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Tietojen hallinnasta vastuussa oleva yritys,

Impalo (2474210-5)

Miten kauan tietojani säilytetään?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden, toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi.

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa tai anonymisoida Travelitterbox-verkkokaupan järjestelmistä ja tietoa ei enää käytetä selosteessa lueteltuihin tarkoituksiin.

Osalle tietoa lainsäädäntö asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle, mm. seuraaviin tarkoituksiin:

- Kirjanpitolaki määrittelee tiedolle pidempiä säilytysaikoja riippumatta siitä sisältääkö aineisto henkilötietoja tai ei

- Järjestelmien lokitietoa kerätään ja säilytetään lain edellyttämällä tavalla, jotta voimme tarjota lainmukaisen ja turvallisen verkkokaupan asiakkaillemme

- Riittävien varmuuskopioiden ottaminen kaupan tietokannoista ja järjestelmistä tietojen turvaamiseksi, virhetilanteiden korjaamiseksi ja tietoturvan sekä jatkuvuuden varmentamiseksi.

Millaisia oikeuksia sinulla on?

Asiakkaana sinulla on oikeus:

- Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin, mukaan lukien oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista

- Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista

- Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Lisäksi, jos käsittely perustuu erilliseen suostumukseen, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Huomaathan, ettei tämä vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, info@travelitterbox.fi. Pyynnön tulee olla riittävällä tavalla yksilöity, jotta asiakaspalvelumme voi todentaa henkilöllisyytesi. Jos jossakin tapauksessa emme pysty joltain osin toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus tai oikeus, ilmoitamme sinulle asiasta.

Jos huomaat, että käsittelyssä on puutteita tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.

Tietojen luovutus

Luovutamme joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille toimituksen takaamiseksi sekä markkinointia varten. Tietosi välittyvät myös luottopäätöksen yhteydessä luottoa myöntävälle taholle.

Käytämme asiakastietoja kolmansien osapuolten kanssa analyysi- ja personointitarkoituksissa. Voimme luovuttaa ostokäyttäytymis- ja selaustietoja kumppaneille, jotta voimme tarjota sinua kiinnostavia tuotteita ja tarjouksia. Analyysi- ja personointitarkoituksiin käytetty tieto on anonymisoitua tai pseudonymisoitua aina mahdollisuuksien mukaan. Vain me voimme yhdistää käytetyn pseudonymisoidun tiedon nimeesi.

Asiakas voi rajata tietojen luovuttamista markkinointitarkoituksiin tilinhallinnasta.

Tarvittaessa luovutamme tietoja myös viranomaisten pyynnöstä, informoimme tietopyynnöistä aina myös asiakasta, jos se on lain puitteissa sallittua.

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

- Analytiikka- ja tilastointikumppaneille
- Tuotesuositus- ja personointikumppaneille
- Sähköpostimarkkinointikumppaneille, jos asiakas on sallinut viikkokirjeen, selaushistoriaan perustuvan viestinnän tai tuotearvostelupyynnöt
- Kuljetusliikkeelle, jos valittu toimitustapa on kuljetus noutopisteeseen, lähimpään postiin tai perille asti
- Maksunvälittäjälle maksukortilla maksaessa
- Luotonmyöntäjälle, asiakkaan valitessa maksutavaksi luottoyhtiön laskun tai osamaksun

Käytetäänkö verkkokaupassa evästeitä?

Travelitterbox-verkkokauppa käyttää evästeitä (”cookies”), lue tarkemmin evästeistä täältä.

Mihin voit ottaa yhteyttä?

Voit ottaa yhteyttä yksityisyyteen, tietojen käsittelyyn ja tietosuojaselosteeseen liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla: info@travelitterbox.fi.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Kun maksusuoritus on saapunut tilillemme, tilaus siirtyy käsiteltäväksi. Rahan siirto voi kestää 1-3 pankkipäivää.

Toimitusvaihtoehdot

Kirje

Postipaketti

Matkahuolto

Ärräpaketti

Postitus- ja käsittelykulut

Alk. 2,50 € (riippuu toimitustavasta), yli 100 € tilauksiin ei postituskuluja.

Lähetys

Lähetysaika maksun vastaanotosta on noin 3-5 päivää.

Palautusoikeus

Tuotteella on 2 viikon palautusoikeus tavaran vastaanotosta. Palautuksissa ostaja maksaa lähetyskustannukset. Kysy meiltä tarkemmat tiedot.

Takuu

Tuotteella on 60 päivän takuu, alkaen tavaran vastaanotosta. Takuu ei kata normaalia käyttökulumaa tai virheellisestä käytöstä johtuvaa vikaa.


Yleiset ehdot

Yleistä

Verkkopalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset. Impalo ei vastaa verkkopalvelun ongelmista, jotka johtuvat käyttäjän omasta tietoliikenneyhteydestä tai hänen käyttämästään tietokoneesta. Verkkopalvelu toimii parhaiten yleisimpien selaimien, kuten Internet Explorer:n ja Firefox:n uusimmilla versioilla.

Muutokset

Impalo varaa itselleen oikeuden muuttaa verkkopalvelua parhaaksi katsomallaan tavalla. Tämä koskee myös tarjolla olevien tuotteiden hintoja sekä toimituskuluja. Käyttäessään verkkopalvelua käyttäjä hyväksyy nämä ehdot. Vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme tietojen oikeellisuuden, emme vastaa mahdollisista hinnoittelu-, painatus- tai kirjoitusvirheistä. Impalo ei pysty takaamaan, että tuotteiden värit toistetaan täysin tarkasti. Tämä johtuu siitä, että näkemäsi värit riippuvat käyttämäsi tietokoneen tyypistä ja asetuksista sekä käyttämästäsi Internet-selaimesta.

Hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät ALV:n (24 %).

Tilaus

Kun asiakas on tehnyt tilauksen, saa hän tilausvahvistuksen sähköpostiinsa. Tämän vahvistuksen vastaanottaminen merkitsee tilauksen hyväksymistä. Jos emme jostain syystä pysty täyttämään tilaustasi, ilmoitamme asiasta sinulle mahdollisimman pian. Jos tilauksen maksu on käsitelty ja olemme jo hyväksyneet sen, emmekä voi toimittaa tuotetta, maksu hyvitetään valitsemaasi maksutapaa käyttäen.

Maksutavat

Yleisimmät verkkopankit, pankki- ja luottokortit ja laskutus.

Toimitusaika

Tuotteet pyritään lähettämään 5 arkipäivän kuluessa maksun perille tulosta (Suomen sisällä). Mikäli tuotteen toimitus viivästyy tai tilattua tuotetta ei ole saatavilla, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Emme ole vastuussa viivästymisestä tai näiden käyttöehtojen mukaisten velvoitteiden laiminlyönnistä, jos viivästyminen tai laiminlyönti johtuu meistä riippumattomista tapahtumista. Tällaisiin tapahtumiin kuuluvat rajoituksetta kuljetusyhtiön laiminlyönnit, infrastruktuurin häiriö, valtion väliintulo, sodat, mellakat, kaappaus, tulipalo, tulva, onnettomuus, myrsky, lakko, työsulku, terrori-iskut tai työtaistelu, jotka vaikuttavat meihin tai toimittajiimme.

Jos toimitetut tavarat takavarikoidaan tai niihin kohdistuu kolmannen osapuolen aiheuttama häiriö, olet velvollinen ilmoittamaan meille asiasta välittömästi ja kirjallisesti.

Markkina-alue

Verkkopalvelu markkinoi ja toimittaa tuotteita tapauskohtaisesti maailmanlaajuisesti.

Asiakastiedot

Antamanne asiakastiedot ovat ainoastaan Impalon ja asiakkaan väliseen yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle ilman asiakkaan hyväksyntää. Maksutavoissa kysyttävät maksutiedot tallentuvat ainoastaan maksujärjestelmän tarjoajan järjestelmään, ei Impalolle eikä kolmannelle osapuolelle.

Takuu

Tarjoamme tuotteillemme 60 päivän takuun, joka alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Tänä aikana korjaamme kaikki laillisen takuuvelvoitteen piiriin kuuluvat viat. Voit vaatia joko vian korjaamista tai virheettömän tuotteen toimittamista. Valintaoikeutta voidaan kuitenkin rajoittaa oikeudellisilla edellytyksillä. Jos korvaavaa tuotetta ei ole mahdollista toimittaa, voit halutessasi vetäytyä myyntisopimuksesta tai hyväksyä alennuksen. Takuu ei koske vahinkoja, jotka johtuvat virheellisestä käytöstä tai normaalista kulumisesta.

Palautus

Tuotteella on 2 viikon palautusoikeus tavaran vastaanotosta. Palautuksissa ostaja maksaa lähetyskustannukset. Kysy meiltä palautusosoite ja muut tarvittavat tiedot.

Tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet

Tämän sivuston suunnittelu sekä kaikki teksti, grafiikka, tiedot, sisältö ja muu sivustolla näytettävä tai ladattava materiaali on suojattu tekijänoikeus-, tavaramerkki- ja muilla laeilla ja niitä saa käyttää ainoastaan näissä käyttöehdoissa sallitulla tavalla tai nimenomaisella kirjallisella luvallamme.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit